Magic Steps fox-workshop & socialdans efter  

  2023-09-23   15:00

Välkommen till en härlig fox-workshop med David Jarjis & Åsa Nyström. Där vi leker med tekniker och figurer i varierande tempo och låter oss inspireras av musik och text.

På kvällen dansar vi och andra tillsammans till live-musik och de kommer också vara med och spela för oss den sista delen av workshopen.

Innehåll kurs:

– Vi börjar med att träna på en flödande förflyttning över golvet genom dynamiska steg, hållning och balans. En stark grund är avgörande för att du ska kunna ta din dans vidare och göra den mer varierad och rolig.

– Fox är en pardans och båda parter har ansvar för att göra dansupplevelsen till något extra. Vi ger dig kunskaper och våra tankar kring detta.

– Vad innebär det att ha olika energinivåer i dansen?

Detta är för oss en viktig del som gör dig till en bättre danspartner.

– Trix och roliga turer gillar vi och du kommer få med dig några specifika sådana för att lyfta din dans en eller ett par nivåer. Det blir bland annat slides, dubbelpivot, leg lifts och dips.

– Vi låter oss gärna inspireras av andra dansstilar, såsom kizomba, bachata, tango, zouk med mera och det kommer du märka av under denna förmiddag.

 

Tider: kl 15.00 – 18.00 Fika ingår.

Vi spelar musik från 14.30, kom gärna och värm upp.

450:-/person för workshop och fika. Entré till socialdansen ingår ej i kursavgiften

Swisha till 123 525 32 32 för anmälan, helst i par men går bra enskilt också.

Varmt välkomna!