Workshop följt av Foxkväll 10/9  

  2022-09-10   15:00

Foxkväll – en fem timmars dans till en välbyggd musik lista. Biljetter säljs vid luckan. 150 kr/ Person. För den som vill inleds Foxkvällen med en workshop 2 timmar med Maria och David. Pris 250 kr/person Se information nedan om förkunskapskrav och anmälan.

FashionFoxx workshop – kom och finslipa och utveckla din fox med oss! Under denna workshop får du möjlighet att lära några nya snygga och coola moves, i både sluten och öppen dansfattning. Alla turer vi arbetar med är anpassade för det sociala dansgolvet. Vi lär ut en modern variant av Fox med turer som låtit sig inspireras från Kizomba, Tango och Bachata. Foxen baseras på hållning, promenad, frame och egen balans. Vi förutsätter att du kan snurra åt båda hållen, har koll på takt och har en god grundteknik. Vi hinner mycket på två timmar och vi lovar både glädje och kunskap. David jobbar som pedagog och den kunskapen tar han med sig som ledare i dans. Han är kursledare, tävlingsdansare och en flitig socialdansare. Han har flertalet kursledarutbildningar i bugg och fox i ryggen och deltar ofta själv i kurser för att inspireras av andra dansstilar och andra instruktörer. Maria Lindgren har varit aktiv inom dans i trettio år och hållit kurser i bugg och salsa i norra Sverige och Norge. Hon har även tävlingsdansat i Boogie woogie.

Anmälan till workshop går till enl förljande.

1. Swish250 kr till 1235253232.

2.Sänd ett e-post till annemie.elfving@outlook.com (för och efternamn samt om de är en förare eller följare) Vi tar även emot singelanmälningar när förare och följare stämmer.

Workshop kl: 15.00-17.00 och Foxkväll kl: 18.00-23.00 (två evenemang på samma dag)